ADORA® Håndklædetørrer

ADORA® håndklædetørrer  fremstillet i henholdsvis krom og matbørstet rustfrit stål materiale med eller uden EL tilslutning. ADORA® håndklædetørrer er designet til at falde naturligt ind i dit individuelle badeværelsesmiljø og er simple og nemme at montere. ADORA® yder 10 års garanti imod fabrikationsfejl hvilket er din sikkerhed for et godt og gennemtestet produktet.

ADORA® EL - håndklædetørrer, poleret rustfrit stål

ADORA® EL - håndklædetørrer 780x500 mm i poleret rustfrit stål om falder naturligt ind i dit badeværelse miljø. Håndklædetørreren er svingbar hvilket øger din mulighed for placering. Produktet er CE mærket med afbryder. Der følger rawplugs og skruer samt en udførelig dansk instruktions manuel, der gør monteringen af håndklædetørreren nem og simpel. ADORA yder 10 års garanti imod produktionsfejl. Hvilket er din garanti for et godt og gennemtestet produkt.
Posnr: 12835.00
Udførelse: Krom
  • Farve: Krom

ADORA® EL -håndklædetørreren, børstet stål

ADORA® EL -håndklædetørreren 240V 80W børstet stål i et stilfuldt børstet stål som falder naturligt ind i dit badeværelse miljø. Håndklædetørreren er CE godkendt med afbryder. Der medfølger rawplugs og skruer samt en udførelig dansk instruktions manuel, der gør monteringen af håndklædetørreren nem og simpel.
Posnr: 12835.66
Udførelse: Matbørstet rustfri stål
  • Farve: Rustfritstål-udseende